Produsentene som deltar

Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.


Vi har frittgående fjellgris (Norock), Mangalitsa (Ungarsk ullgris) og lam, som vi skjærer ned og foredler til stykningsdeler, pølser, bacon og spekemat etc.Til jul lager vi svinesylte og lammerull. Vi sanker og dyrker bær, urter og blomster som blir til saft, ferdige drikker, syltetøy, gele, sirop. eddik, marmelader og krydder. Tradisjonsmat som songraut, sunndalsgrøt og sildball.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Kvittem Gård
Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.


Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler, honning og hjemmelaget saft og syltetøy.

Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.

Yggdrasil Norge
Produsent av "Gourmet Trøndersk Røykalaks". Dette er røykalaks produsert på gammeldags vis: sukkersaltet, tørket, og røkt med einer. Beinfri.