Du finner oss her
Produsentene som deltar


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.


Bakervarer

Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.



Solbrekke kjøtt
Kjøttprodukter


Honning