Produsentene som deltar


Spekepølser og økologiske urter.




Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Kjøtt.

Det Gamle Røgeri
Røkte og spekede produkter av kjøtt og fisk.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser



Granstad gård
Honning og surdeigsbrød.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Hjortegården i Stokke
Hjortekjøtt, spekepølse og salami av hjort

Lokalmat Vestfold
Ramsløk og tang

Tohn gård honning