Produsentene som deltar


Honning



Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Meieriprodukter, spekepølser, kjøttvarer av kalv/storfe og fjellgris.


Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Lam; pinnekjøtt, rull, pølser, kjøttboller, Flåmskorv. Svin; ribbe, ribberull, sylteflesk, julesteik, leverpostei. Kjesteik. Viltkjøttkaker, hjortebiff og spekepølser m.m.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.


Ekte geitost, både brun og hvit. Kjekjøtt og spekepølse av geit. Pølser av kjekjøtt. Sjokolade og geitostkaramell. Yoghurt.


Ost og meieriprodukter



Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.
