Produsentene som deltar


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.


Sommerhonning, lynghonning og honning med propolis

Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.

Gudbrandsdalsbakst
Bakervarer


Rakfisk fra Valdres (opprinnelses merket), fårepølser, spekemat m.m.


Rein Valdresmat
Spekepølser, fenalår, Valdresskinka, hjorteburger, julemat m.m

Snertingdal ysteri Drift AS
Ost


Kjekjøtt, honning og jordskokk. Grillpølser av geitekjøtt, morrpølse og spekepølse.