Du finner oss her
Produsentene som deltar


Kjøtt som er behandlet sous vide, fileter, pålegg, pølser mm.



Lam; pinnekjøtt, rull, pølser, kjøttboller, Flåmskorv. Svin; ribbe, ribberull, sylteflesk, julesteik, leverpostei. Kjesteik. Viltkjøttkaker, hjortebiff og spekepølser m.m.


Kjøt av Vestlandsk fjordfe og sau, lammepølser, kjøt og sopp.


Kjøt av vilt og hjort. Foredla og ferskt kjøt.

Nøring
Bakevarer, frukt, bær, syltetøy, urter, inkl. ramsløk



Lammekjøt og lammekjøtprodukt

Søylands Biegard
Ulike honningtyper med lokal opprinnelse.


Pølser, kjøttkaker, karbonader, sirup, chutneys, bringebær, sylte av jordbær og bringebær, og ostekake.

Undredal Stølsysteri
Kvit og brun geitost.

Vossasmøret
Vossasmøret er laga av mjølk frå eigne kyr. Smøret vert kidna av upasteurisert og uhomogenisert rjome og er difor heilt naturleg, kun tilsett salt. Kan også bestillast usalta. Det er laga etter gamle tradisjonar slik ho besta lagde det, og vert kidna med omsorg for menneskje, dyr og natur.