Produsentene som deltar


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Lam; pinnekjøtt, rull, pølser, kjøttboller, Flåmskorv. Svin; ribbe, ribberull, sylteflesk, julesteik, leverpostei. Kjesteik. Viltkjøttkaker, hjortebiff og spekepølser m.m.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Trøsvik Gård
Rakfisk: Spann; 3 og 5 kg. Vakumpakket; flådd og filet.
