Produsentene som deltar


Bakeriet baker tradisjonelle lefser. Det er smurte tynnlefser, tjukklefser og potetleser.


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Vi har frittgående fjellgris (Norock), Mangalitsa (Ungarsk ullgris) og lam, som vi skjærer ned og foredler til stykningsdeler, pølser, bacon og spekemat etc.Til jul lager vi svinesylte og lammerull. Vi sanker og dyrker bær, urter og blomster som blir til saft, ferdige drikker, syltetøy, gele, sirop. eddik, marmelader og krydder. Tradisjonsmat som songraut, sunndalsgrøt og sildball.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Kvittem Gård
Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.


Romstad Gård
Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.

Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.

Yggdrasil Norge
Produsent av "Gourmet Trøndersk Røykalaks". Dette er røykalaks produsert på gammeldags vis: sukkersaltet, tørket, og røkt med einer. Beinfri.