Produsentene som deltar


Sildefileter og håndlaget påleggsild.


Bakeriet baker tradisjonelle lefser. Det er smurte tynnlefser, tjukklefser og potetleser.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser





Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.


Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.


Vi har frittgående fjellgris (Norock), Mangalitsa (Ungarsk ullgris) og lam, som vi skjærer ned og foredler til stykningsdeler, pølser, bacon og spekemat etc.Til jul lager vi svinesylte og lammerull. Vi sanker og dyrker bær, urter og blomster som blir til saft, ferdige drikker, syltetøy, gele, sirop. eddik, marmelader og krydder. Tradisjonsmat som songraut, sunndalsgrøt og sildball.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Kvittem Gård
Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.


Meium Sjokolade
Sjokolade


Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.



Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.


Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.

Smia Restaurant og Catering
Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.

Yggdrasil Norge
Produsent av "Gourmet Trøndersk Røykalaks". Dette er røykalaks produsert på gammeldags vis: sukkersaltet, tørket, og røkt med einer. Beinfri.