Produsentene som deltar


Sildefileter og håndlaget påleggsild.


Sjokolade og honning

Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Bakeriet baker tradisjonelle lefser. Det er smurte tynnlefser, tjukklefser og potetleser.


Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.


Vi har frittgående fjellgris (Norock), Mangalitsa (Ungarsk ullgris) og lam, som vi skjærer ned og foredler til stykningsdeler, pølser, bacon og spekemat etc.Til jul lager vi svinesylte og lammerull. Vi sanker og dyrker bær, urter og blomster som blir til saft, ferdige drikker, syltetøy, gele, sirop. eddik, marmelader og krydder. Tradisjonsmat som songraut, sunndalsgrøt og sildball.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Kvittem Gård
Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.


Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler, honning og hjemmelaget saft og syltetøy.

Romstad Gård
Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.


Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.


Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.

Stokkøy Bakeri
Bakervarer


Diverse produkter av elg, lam, gris og storfe.


Yggdrasil Norge
Produsent av "Gourmet Trøndersk Røykalaks". Dette er røykalaks produsert på gammeldags vis: sukkersaltet, tørket, og røkt med einer. Beinfri.