Produsentene som deltar


Sildefileter og håndlaget påleggsild.


Badsturøkteprodukter av kalv, ku, lam, sau og skogsgris. Pølser.


Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Bakeriet baker tradisjonelle lefser. Det er smurte tynnlefser, tjukklefser og potetleser.


Spekemat og stykningsdeler av hjort og villsau fra egen gård på Hitra.


Ost og honning (sommer, lyng og flytende).

Franks Spesialiteter
Røkt laks.


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Ost (gauda-varianter)


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser


Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.

Hellberg Gård
Bringebær og jordbær fra egen hage, samt eplejuice og saft fra gården. Geleer og syltetøy. Honning.


Yster oster av egenprodusert upasteurisert økologisk melk. Yster oster med øl og oster til øl; inspirert av britiske, amerikanske, greske og sveitsiske oste-typer.



Diverse produkter av lam; spekepølse, pinnekjøtt (røkt og urøkt), lammerull, sylte, fenalår og skinke.
Hognamat er en kjøttforedlingsbedrift som lager spekemat og andre produkter med hovedbasis i sau fra egen gård og vilt fra regionen.


Produserer songraut, saft, sirop, syltetøy, chutney, oljer, eddik, 3 typer lefse, rosettbakkels og fetbrød, dessuten spekepølse, spekeskinke, sylte og rull.

Kjevla Tjøme
Tjukklefser, potetlefser og glutenfrie lefser.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler, honning og hjemmelaget saft og syltetøy.

Meium Sjokolade
Sjokolade


Rekkebo Midtre
Produserer spekemat av svin, marmelade og geleer til ost og kjøtt. Løvetanngelé, granskuddgelé, solbærgelé, ripsgelé og syltetøy.

Romstad Gård
Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.

Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.


Skjåkmat
Sylte, rull, kjøttkaker, spekemat, karbonader.

Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.


Trollheimburger, kjøttkaker, pølser og tørket limousinekjøtt.