Produsentene som deltar


Sildefileter og håndlaget påleggsild.


Badsturøkteprodukter av kalv, ku, lam, sau og skogsgris. Pølser.


Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Bakeriet baker tradisjonelle lefser. Det er smurte tynnlefser, tjukklefser og potetleser.


Spekemat og stykningsdeler av hjort og villsau fra egen gård på Hitra.


Ost og honning (sommer, lyng og flytende).


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser


Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.

Hellberg Gård
Bringebær og jordbær fra egen hage, samt eplejuice og saft fra gården. Geleer og syltetøy. Honning.


Ulike typer oster, deriblant grotteost.



Produserer songraut, saft, sirop, syltetøy, chutney, oljer, eddik, 3 typer lefse, rosettbakkels og fetbrød, dessuten spekepølse, spekeskinke, sylte og rull.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Kvittem Gård
Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.


Meium Sjokolade
Sjokolade



Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.


Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.

Smia Restaurant og Catering
Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.


Diverse produkter av elg, lam, gris og storfe.


Yggdrasil Norge
Produsent av "Gourmet Trøndersk Røykalaks". Dette er røykalaks produsert på gammeldags vis: sukkersaltet, tørket, og røkt med einer. Beinfri.