Produsentene som deltar


Sildefileter og håndlaget påleggsild.


Badsturøkteprodukter av kalv, ku, lam, sau og skogsgris. Pølser.


Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Bakeriet baker tradisjonelle lefser. Det er smurte tynnlefser, tjukklefser og potetleser.

Franks Spesialiteter
Røkt laks.


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser





Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.


Produserer songraut, saft, sirop, syltetøy, chutney, oljer, eddik, 3 typer lefse, rosettbakkels og fetbrød, dessuten spekepølse, spekeskinke, sylte og rull.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Kvittem Gård
Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.


Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler, honning og hjemmelaget saft og syltetøy.

Meium Sjokolade
Sjokolade


Romstad Gård
Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.

Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.



Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.


Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.


Diverse produkter av elg, lam, gris og storfe.


Yggdrasil Norge
Produsent av "Gourmet Trøndersk Røykalaks". Dette er røykalaks produsert på gammeldags vis: sukkersaltet, tørket, og røkt med einer. Beinfri.