Du finner oss her
Produsentene som deltar


Spekepølser og økologiske urter.




Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Bosheimsmarken
Bosheimsmarken ligger i Ulnes i Valdres, hele 550 meter over havet. Her dyrker Steinar og Turid økologisk Reinrot, og lager et pulver som du blander i drikke. Reinrot gir energi og utrolig masse antioksidanter. Turid og Steinar har 20 års erfaring. Produktet selges både på Bondens marked og i nettbutikken www.bosheimsmarken.no


Det Gamle Røgeri
Røkt gåsebryst, speket gåselår, varmrøkt gåsehjerte. Avkokt fett av gås m.m. Spekemat av gammelnorsk spælsau, dåhjort, svin og kje fra Vestfold.

Gran Søndre
Vi lager landbrød og grovbrød av mel fra eget korn, syltetøy og gele av frukt og bær. Sylta agurker og rødbeter og sylta rødløk. Vi har Vestfold lefse og hjemmelagde pølser.

Kim Rudis Røykeri A/S
Røyka fisk

Kjevla Tjøme
Tjukklefser, potetlefser og glutenfrie lefser.

Lomelde Gard
Moreller og plommer som vert dyrka med innslag av kirsebær og epler.

Mor Sigfrids Bakst
Lefser, kaker, gombe, flatbrød.

Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.




Syltetøy, gelé, te, flatbrød, knekkebrød, saft, såpe og Sifra lærimpregnering.



Undredal Stølsysteri
Kvit og brun geitost.


Drikke