Produsentene som deltar


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Geitost.


Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.


Økologiske oster, blant annet blåmuggosten Fjellblå


Eivinds fuglekasser
Treprodukter


Sommerhonning, lynghonning og honning med propolis


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser

Kjevla Bakeri Sendstad
Tjukklefser, mjøskrem og potetlefser.


Bakervarer

Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.



Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker