Produsentene som deltar

Barlind bruk
Egg fra uteløpende høner, brød, geleer, ferske munker og håndarbeider.

Blåne Is
Produserer iskrem av egenprodusert melk og til dels bær fra Sirdal.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser


Varmrøykt, kaldrøykt og cognacmarinert gravet laks.

Løvjomås Bigård
Lynghonning, flytende blomsterhonning, bivoks og Propolis2.


Epler, eplemost av ulike slag og eplegris (kjøtt av griser foret på epler).


Pølser, bacon og elgkjøtt i sesong


Kjøtt, pølser, karbonader, leverpostei, sylte, m.m.

Slettene Hage
Økologiske egg, epler, eplejuice, grønnsaker, bær, urter og blomster



Økologiske oster og yoghurt på melk av Jersey og Sidet Trønder og Nordlandsfe.




Fenalår, speket vilt, og salamipølser av rein, hjort, elg og lam. Samt speket flatbiff av storfe, og speket svinefilet og skinke. Vilt karbonader.
Og selvfølgelig vår prisbelønnede leverpostei m.m.