Du finner oss her
Produsentene som deltar

Barlind bruk
Egg fra uteløpende høner, brød, geleer, ferske munker og håndarbeider.


Spekepølser, spekeskinke, grovmalte kjøttpølser, chorizo m.m.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser


Varmrøykt, kaldrøykt og cognacmarinert gravet laks.

Løvjomås Bigård
Lynghonning, flytende blomsterhonning, bivoks og Propolis2.


Syltetøy, gelé, te, flatbrød, knekkebrød, saft, såpe og Sifra lærimpregnering.



Slettene Hage
Økologiske egg, epler, eplejuice, grønnsaker, bær, urter og blomster



Jeg produserer chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør til et måltid. Jeg bruker så mange lokale råvarer jeg kan, starter med det som finnes i hagen og jobber meg utover til jeg finner de råvarene jeg trenger. Jeg bruker heller ikke kunstige konserveringsmidler.


Økologiske oster og yoghurt på melk av Jersey og Sidet Trønder og Nordlandsfe.




Fenalår, speket vilt, og salamipølser av rein, hjort, elg og lam. Samt speket flatbiff av storfe, og speket svinefilet og skinke. Vilt karbonader.
Og selvfølgelig vår prisbelønnede leverpostei m.m.