Masstua

Når grisen får gå ute i skogen i frisk luft og ren natur er det klart at den blir gladere! Når grisen får løpe fritt i et stort skogsområde blir musklene og dermed det fineste kjøttet fyldigere. I skogen vår finner grisene naturlig føde, men de er på ingen måte overlatt til seg selv. Grisene har daglig tilsyn og foring. Hver sommer slipper vi ut 50 griser som går fritt i skogen fra ca. 17 mai til slutten av oktober. Vi har siden 2003 hatt eget pølsemakeri på gården. Her foredles kjøttråvaren fram til ferdig salgsvare. Vi har som grunntanke at vi skal benytte tradisjonelle metoder og resepter i foredlingsarbeidet. Derfor er vår produksjon sesongpreget, vi slakter på høsten og benytter vintermånedene til foredlinga.
Kontakt oss
Adresse

7770 Flatanger
Kontaktperson
Lisbeth Hustad
Mobil
93846529
Produktinfo
Geleer, hermetiske plommer, bærsaus, saft, naturkosmetikk.