Logo til Dovrelam
Dovrelam

Mat er tradisjon, mat er kultur. Vi meiner det er viktig å ivareta den norske matkulturen, og å bidra til å vidareføre kunnskap om gode råvarar og tradisjonsrike foredlings-måtar. For oss er det viktig og naturleg å ha respekt for råvarene og for den kulturen som er knytt til foredlinga og bruken av desse. Vi vil med Dovrelam tilby gode, trygge og smaksrike produkt av lammekjøt. Lamma har gått på frodig høgfjellsbeite, og må kunne seiast å vere av den mest miljøvennlege og reine matproduksjonen vi har her i landet.
Kontakt oss
Adresse
Romsdalsvegen 290
2665 Lesja
Kontaktperson
Håvard og Ellen Syse
Telefon
958 60 294
Mobil
917 18 042
Produktinfo
Pinnekjøt (røykt og urøykt), pinnebog (som pinnekjøtt, men frå bogen), fenalår, lammerull (lettrøykt og urøykt), lammesadel (ryggstykke med indre- og ytrefilet), lammekotelettar, lammelår (med bein), lammelår (utbeina og surra), fårikålkjøt, lammeskank (fersk og salta/røykt), middagspølser av lam (fleire ulike sortar).
Fotograf: Dovrelam
Fotograf: Dovrelam