Produsentene som deltar


Badsturøkteprodukter av kalv, ku, lam, sau og skogsgris. Pølser.


Brubekken Gardsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Bakeriet baker tradisjonelle lefser. Det er smurte tynnlefser, tjukklefser og potetleser.


Spekemat og stykningsdeler av hjort og villsau fra egen gård på Hitra.


Brød og bakevarer.


Rein; tørka reinskjøtt, spekepølse, diverse frysevarer (reinsdyrstek, m.m).

Flemsetra Honning
Sommerhonning og lynghonning

Franks Spesialiteter
Røkt laks.


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.


Gammelgården Lysklæt
Økologiske kjøttprodukter av skogssvin, økologisk grillmat samt økologiske grønnsaker (i sesong).



Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.


Ulike typer oster, deriblant grotteost.



Ulike typer lefse, potetkake, flatbrød, skjenning, havrekjeks.

Jo-sætra produkter
Produserer songraut, saft, sirop, syltetøy, chutney, oljer, eddik, 3 typer lefse, rosettbakkels og fetbrød, dessuten spekepølse, spekeskinke, sylte og rull.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Kvittem Gård
Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.


Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler og hjemmelaget saft og syltetøy.

Med svin på skogen
Diverse spekemat av utegris.

Meium Sjokolade
Sjokolade


Romstad Gård
Gele, urte- og kryddersmør, Fosen-ost, krydder, te, m.m.

Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.

Smia Restaurant og Catering
Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.


Økologisk grønnsaker, kalvekjøtt, bakevarer og spekepølse.



Diverse produkter av elg, lam, gris og storfe.


Uthaug Fisk
Einerrøkt laks, pepperlaks, gravet laks, skjærgårdssild, Fosensild, rødvinsild, sursild, tomatsild, sennepsild, rømmesild, gammelsalta sei, klippfisk, m.m.

Yggdrasil Norge
Produsent av "Gourmet Trøndersk Røykalaks". Dette er røykalaks produsert på gammeldags vis: sukkersaltet, tørket, og røkt med einer. Beinfri.